Hvem er vi?

Rejseforeningen Tur på hjul er en sammenslutning af fysisk handicappede mennesker der ønsker at komme ud og rejse på lige fod som alle andre. Foreningen er bygget op omkring en bestyrelse med betalende medlemmer.

Vi har hver især vores ansvarsområde og er alle meget engageret i at får planerne til at lykkes.

At vi i fællesskab planlægger rejser og indsamler de midler der kræves. Vi vil derved også får opbygget venskaber, netværk og kendskab til andre som ønsker at komme ud at opleve verden på en anden måde end bare at sidde derhjemme og lave ingenting.

Hvorfor støtte os

Man skal støtte Tur på hjul da det er meget dyrt for os og den enkelte handicappede at komme ud og rejse. Vi har også alle det tilfælles at vi 100 procent afhængige af personlige hjælpere som selvfølgelig også skal transporteres, indlogeres og have forplejning på samme vilkår som os selv.

Udover dette er mange af os pensioneret og har ingen mulighed for at tjene ekstra penge som andre ”normale”.

Kommuners nedskæringer gør det også umuligt at søge om ekstra bevillinger til rejse og lønudgifter til vores hjælpere. Så vores mål er at lave rejserne så gennemførte og tiltrækkende, at folk at folk vil stå i kø for komme med selvom om lønnen mange gange kun er halv i forhold tiden de er af sted.

Donation, støttemedlem, sponsor, reklame

Der er mange muligheder for at støtte Tur På Hjul. Du kan vælge som tilfældig forbi passerende på denne side bare at give en donation via knappen i venstre bund.
Du kan også blive fast støtte medlem, det koster 300kr og du kan læse om de mange fordele ved det på
Bliv støttemedlem

Alternativt kan du som virksomhed blive Sponsor og få reklame diverse steder. Vi indgår aftale med den enkelte virksomhed.
Læs mere her

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK